perjantai 18. marraskuuta 2011

Jouluiset bilekynnet


Tuossa syksyn aikana blogeja yms. kynsiin liittyviä asioita lueskellessani ja kuvia katsellessani olen pistänyt merkille kaksi asiaa. Toinen on ns. foiled-lakat, joita on nyt monella merkillä. Oli niitä kyllä viime syksynäkin, tai silloin minä ainakin haalin niitä itselleni :) Toinen on "puolikuumanikyyri".

Halusin tehdä oikein muodikkaat kynnet, joten ajattelin yhdistää nämä kaksi edellä mainittua + jotain muuta sälää. Kokeilin erilaisia versioita ja totesin, että puolikuumanikyyri saa jäädä toiseen kertaan.

Aloitin lakkaamalla kynnet Iconin We care Magic Topaz -lakalla. Pari kerrosta riitti + kerros Flormarin U20. Halusin vähän monimutkaisemman pohjan, joten kaivoin leimausvälineet esiin ja leimasin bundle monsterin laatalla 21 ja Konadin pink pearl (muistaakseni) -lakalla vähän tähtiä.


Lähdin sitten lisäämän hieman kimallusta. Tuputtelin superlonilla kahta kullanhohtoista lakkaa vinosti kärjen reunaan. Alempi MaxFactorin Max Effect ja päälle Nail starin Two Way Nail Artin kultahileistä lakkaa. Vähän lahjapaketin tuntua lisäsin muutamalla ristikkäin menevällä koristeteipillä.


Eipä kauaa pysynyt kunnossa teipit. Heti alkoi hapsottaa. Äitillä oli kyllä ihan ok vielä seuraavanakin päivänä. Mieleen tulee kolme syytä. Eka: Äidin kynsissä lakka ei ollut kuivunut kunnolla ennen teippien laittamista. Toka: Mulla on kärjet glitteristä ja teippi ei tartu kunnolla niihin. Kolmas: Teippien laittaminen toiselle vs. itselle, ei tuu niin paljon lähmättyä tarttumispintaa.

Tervetuloa uusi lukijani, Tilhi :)

5 kommenttia:

 1. Vautsi, mielettömän ihanat kynnet! Mukava että kommentoit niin löysin tänne sun blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot ja näyttävät lakkailut :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on ihan tosi upeat! Noi kynsiteipit on kyllä haasteellisia, alkaa helposti repsottaa ja musta omalle kynnelle asettelu on tosi vaikeaa!

  VastaaPoista
 4. Hirveesti tullu kommentteja, kun olin viikonlopun poissa!! Kiitoksia kaikille :))

  Bambi: Hyvä, etten oo "ongelman" kanssa yksin =) Ootko keksiny mitään kikkoja, mikä auttais?

  VastaaPoista