lauantai 1. lokakuuta 2011

Syyskynnet ja viikon saapuneet

Muutama viikko sitten koin, ettei mulla oo sitä ja tätä ja tota kynsiin liittyvää asiaa. Silloin vietin paljon aikaa ebayssa ja sieltä tuli tilattua -no aika paljon kaikkea. Nyt parin viikon aikana niitä on vähitellen tippunut postilaatikkoon, jonain päivänä jopa useampi paketti. Vieläkin on suuri osa tulematta :)

Tällä viikolla postin mukana saapui kynsikoruja ja 3D Art -kyniä.Kynsikoruja piti tietysti heti kokeilla. Laitoin yhden vasemman käden pikkusormeen. Helmenpuolikkaista oli muuten lähtenyt vain 6 niistä 62:sta, jotka olin kynsiin laittanut. Ongelma oli oikeastaan helmien irti saaminen. Vaikka liotin kynsiä kynsilakanpoistoaineessa, vain värit lähtivät. Jos joku tietää, miten noi saa helposti pois, niin kertokaa ihmeessä mullekin :)Huolsin geelit. Tällä kertaa en tehnyt mitään koristeluita geeleillä, vaan jätin kärjet hyvin epämääräisiksi lakkausta odottamaan.


Lakkasin sitten kynnet syksyisiksi. Tuputtelin superlonilla ensin keltaista Rimmelin lakkaa, sitten oranssia Color clubin Nail Art -lakkaa ja viimeiseksi ruskeaa Nail starin Two-way Nail Art -lakkaa. Koko komeuden päälle piirtelin mustalla Kiss Nail Artin lakalla muutaman lehden.


Tässä vähän syksyn värejä oikeasta puusta. Valitettavan harvassa olivat, kun niitä tänään yritin kuvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti