tiistai 18. lokakuuta 2011

Pitsiä ja geelikoristeita

Pinkkiglitterkärjistä syntyi pitsiset prinsessakynnet!

Liimasin pitsin ensin kynsiin. Ylimääräiset reunat leikkasin pois. Ekaks en aikonu laittaa päälle edes lakkaa, mutta reunat oli aika terävät ja oikean käden etusormen pitsiin tuli heti jotain sotkua, niin pistin. Suojaa ainakin vähän likaantumiselta ym.

Ymmärrän kyllä nyt, miksi ihmiset ei oikein diggaa pitää pitsikynsiä, vaikka nätit ovatkin. Ne tosiaan tarttuu joka paikkaan... Kynsilakkakerros ja kärkien viilaaminen auttoi tähän. Varsinkin toi viilaaminen pehmitti pitsin kärjestä, joten tarttuminen väheni huomattavasti. Suosittelen! Joissain kynsissä joutui käyttämään saksia pitsiin viilaamisen jälkeen, kun lähti höttööntymään.


 Lisäsin pariin kynteen vielä geelikoristeen.


Huomaa kyllä, että geelien huollosta on kulunut jo pari viikkoa, kun alkaa raja näkymään. Sama pitsin höttööntyminen, mitä sain viilalla aikaan, kävi kynsille käytössä ja jo vuorokauden jälkeen pitsit oli epäsiistit ja niitä piti leikellä. Yritin kestää vielä toisen päivän, mutta näitä oli niin kiva repiä pois... Isot koristeet ei onneksi haitannu, joten niitä tuun käyttämään jatkossakin. Pitsikynsiä saatan harkita kaks kertaa.

Nämä muotit geeli-/akryylikoristeita varten saapuivat jo pari viikkoa sitten ja ne ovat olleet minulla lähes koko ajan uunin ja geelien kanssa pöydällä. Siinä sitten aina satunnaisesti olen niitä täytellyt ja uunittanut. Pari ideaa on syntynyt ja näiden pinkkiglitterkärkien ansiosta pääsin toteuttamaan yhden niistä.


Mielestäni kauneimpia koristeita on tullut glittergeelin kanssa. Myös läpinäkyvillä geeleillä tehdyt kuviot on kivoja. Pari muottia ovat niin isoja, etten oikein ymmärrä, miten niitä voisi kynsiin laittaa, kun kuviot ovat kynsiäkin isompia. Varpaan kynsiin tietysti, mutta epäkäytännöllisiä olisivat. Keksin näille isoille kuvioille sitten pari muuta käyttötapaa:


Kahdesta isosta ruususta (ei ees vielä muottien isoimmat) tein korvikset liimaamalla ne valmiisiin taustoihin. Liimasin 2 sydäntä yhteen ja siitä tuli kännykkäkoru.

6 lukijaa \o/ tervetuloa, myntah ja elisa!

4 kommenttia: