Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Geeleihin liittyviä osteluita

Postilaatikossa oli pakettikortti ja koska olin tilannut muutaman päivän sisällä paljon kaikkea, mm. kameraan uuden akun ja laturin ja jonkun kirjan jne, en oikein tiennyt, mitä pakettikortin takana piilisi. Yllätyksekseni paketti oli tosi iso ja arvasin sen sisällön, heti kun sen näin...


Ja sieltähän paljastui juuri se, mitä oletin. Kynsipölyn kerääjä eli imuri. Imuri oli minulle kaikin puolin positiivinen yllätys. Se oli paljon isompi, mitä olin kuvan perusteella ajatellut ja olin luullut sitä muoviseksi hökötykseksi, olin väärässä.


Imuri olikin päällystetty keinonahalla ja se oli pehmeä! Imuri myös lähti käyntiin ja siinä oli oikeanlainen töpseli. Kolme pölypussia tuli mukana. Imurin tilasin ebaysta ja se tuli pikavauhtia, reilu viikossa! Imurille tuli hintaa reilut 40 euroa, jos en ihan väärin muista.


Sitten tilaukseni kynsitukku.comista. Ekaa kertaa sieltä ja syynä oli Kineticsin top coat -geeli (20 €). Mukaan tuli sitten muitakin... on ihan mahottomuus tilata vain yhtä juttua tuollaisesta paikasta. Mukaan siis Sinan akryylimaalit (16 €), siellä on kulta ja hopea, ne taisivat olla pääsyy tilaukseen /o\ Ja tuo pieni purnukka on thermogeeliä (n. 11 € ehkä..) =) Niin ja näistä kaikista tuli 30 % ale, kun siellä oli joku kampanja. Se 30 % oli suunnilleen sama kuin postikulut..


Oon tilannu myös vähän glittereitä ebaysta.. Näköjään tossa on kolme jokaista väriä. Yhet myin jo veks, kun en tarvii noin montaa, vaikka ihania ovatkin.


Takaisin thermogeeliin. Useimmat varmasti ovat törmänneet lämpötilan mukaan väriä vaihtaviin kynsilakkoihin, tässä on nyt sit semmonen geeli.


Kylmänä se on pinkki.


Lämpimänä lähes valkoinen (luki, et ois valkonen, uunista tullessaan oli).


Ja tuossa se näyttää siltä, kuin ehkä näyttäis kynnellä (pidin sormea alla kuin oisi kynsi sormessa). Päällä on uutta glitteriä, sitä pinkkiä.

Viimeisinpänä vielä pinssauspinsetit pretty.fi:stä. Maksoivat siellä suunnilleen saman ku ebayssa, mutta tulivat parissa päivässä.


Hyvin oon pärjänny ilman lakkojen ostelua toistaiseksi. Ebayssa vieraillessani aloin kuitenkin himoitsemaan näitä. Pitää vaikka  toivoa joululahjaksi :D Seuraavia paketteja odotellessa... Kipeenä oli aikaa olla verkkokaupoissa /o\

10 kommenttia:

  1. Mä sain miitissä tuollaisen Thermo-värigeelin sävyssä Blue Turquoise. Heti, kun kävin kurkkaamassa, että mitä tuo UV-Thermo tarkoittaa, päätin, että sehän päätyy tänään kynsilleni! Nyt innolla odotankin huoltoa, kun näin tämän postauksesi :) Tuo imuri olisi maanmainio, mutta enpä tuota eBaytä harrasta. Tartteekin kysyä, josko joku tilaisi jotain eBaystä myös minulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin syyhyttää kokeilla tuota, mutta oon jo aikaa sitten suunnitellu seuraavan huollon kynnet, niin menee sitä seuraavaan :/
      Imuri on kyllä ihan paras, pääsin sitä jo vähän testaamaan, kun tein tässä yhdet kynnet "asiakkaalle". Kyllä se pöly ihan eri lailla liikkuu, kun imuri on päällä :) Mä voisin tilata sulle, mutta ehkä järkevämpi, että joku sieltä lähempää tilaa, niin ei tarvii lähettää postissa sit.

      Poista
    2. Niinpä. Nyt kun oon miitissä tavannut paikallista kynsiharrastajaporukkaa niin aion kyllä nakittaa jonkun tilaamaan mulle niin voin häneltä sitten suoraan käydä paketin noutamassa :D

      Poista
    3. Niinpä, hiukkasen helpompi ja halvempi...

      Poista
  2. kivoja ostoksia ja paranemisia .aina sitä sortuu jotain tilaan tai ostaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, alkaa jo vähän tämä flunssa hellittää, onneksi..
      Ja totta, jotenkin kroonista on tää shoppailu jo!

      Poista
  3. Jännä toi väriä vaihtava...mutta pakko kysyä, että mikä ihmeen imuri? :D En ole moisesta kuullutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tehdään geelejä ja niitä viilaillaan "hirveesti" (ainakin huollossa), niin kun sen viilailun tekee tommosen "imurin" päällä, niin pöly ei leijaile pitkin kämppää, vaan kulkeutuu nätisti pussiin ja kaikilla on kivempaa :) Toi imuri toimii samalla myös käsitukena.

      Poista
    2. Aaa, nyt ymmärrän! Itellä kun ei ole koskaan geelejä ollut, niin mietin että ei mun kynsien viilaamisesta nyt niiin paljon tule pölyä :D

      Poista
    3. Joo, oiski, jos luonnonkynsien viilaamisesta tulis niin paljon pölyä, että imurin tarttis :D

      Poista