Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Vain illat kynsillä

Mä en voi sille mitään, mutta mulla alkaa joka kerta soida Culture Beatin Mr. Vain päässä, kun vaan mietinkin Opin You're So Vain-illa lakkaa. " I know what I want and I want it now. I want you, 'cause I'm Mr Vain". Vain-illa tosin on enemmänkin miss Vain, eikös!


Kynsiin tosiaan halusin Vain-illaa ja sen kaveriksi vähän räväkämpää raitaa, sekä ankkurin. Meinasin tehdä mustavalkoista, mutta kun ostin just tuon turkoosin Seppälästä, niin eihän sitä voinut olla kokeilematta. Ajatuksena oli kokeilla raitakynteen Facebookin kynsikoristelut -ryhmässä linkattua teippivideota. Kaksi teippiä leikkelin -ihan vinoon ja erilevyisiä ja sitten luovutin. Maalasin raidat käsin, se oli paljon helpompaa.


Suurempia ongelmia tuotti ankkurin leimaaminen vasuriin. Oikeeseen käteen se meni tietty kerralla hienosti. Ekaksi se tuli keskariin liian kärkeen. Jouduin poistamaan lakat ja kun keskarin uudet lakat kuivui, leimasin nimettömään. Onnistui, jee. Mulla oli jo Sechet päällä ollu hetken, kun tökkäsin käden seinään ja tietty nimettömän. Seche petti, hirvee vekki tuli ja lakka vaikutti ihan löysältä joka puolelta. Uusiksi meni jälleen. Ja oisko nyt ollu sitten kolmas kerta, kun sanoi toden..


Kynsillä käytin
 • Nude - Opi You're so vain-illa
 • Valkoinen - The I love this color nail polish
 • Turkoosi - The I love this color nail polish Aquarium
 • Leima - Konad valkoinen (saatu) ja Moyou Sailor 01
 • Päällyslakka - Seche Vite

Me lähdetään kohta kesälomareissuun Länsi-Suomeen. Kohteena ainakin Pori ja Rauma. Pitää ehdottomasti ottaa lakkoja mukaan, kun ollaan viikko poissa. Kestääkö sitä yksillä ja samoilla kynsillä niin kauan? No huonosti. Varsinkin, jos lakkaukset rispaantuu!

Ainii, haluutteko tutoriaalin noitten raitojen piirtämisestä? Jos, niin *klick* kohtaan "haluan tutoriaalin tästä".

6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Piristäviä nuo raidat...

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet :) Ja hieno ankkuri ;)

  VastaaPoista
 3. No niin! Nyt miulla alkoi soimaan päässä toi biisi :D Ja mieleen tulee välähdyksiä villistä nuoruudesta :D
  No joo, on tuo You're so vain-illa vaan kaunis lakka, ei siitä pääse yli eikä ympäri ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nostalgiabiisi :D
   Se on niin nätti, onneksi valitsin sen :)

   Poista