Sivut

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Heinäisiä osteluita

No siis ei näissä mitään heiniä oo. Heinäkuisia ovat.

Ekana haluan ehdottomasti esitellä ihan parhaan heräteostoksen. Ensin vähän tarinaa. Kävin hakemassa kirpparilta kamat pois ja tarkoituksena oli mennä sieltä suoraan treeneihin, mutta mulla olikin 40 min aikaa. Mietin kuumeisesti, miten tuhlaan aikaa ja ihan yllätin itseni, kun valitsin Etolan. Kiertelin siellä aikani, mutta mitään kivaa ei oikein löytynyt. Juuri, kun olin luovuttamassa, näin nämä ihanat purkit!

 
Purkkeja oli neljällä erilaisella kuvalla ja kahta eri kokoa. Isommat (205x115x70mm) maksoi 3,90€ ja pienemmät (185x115x70) 3€. Sekosin ja ostin 6 kpl. Niistä heti 4 pääsi käyttöön vessan kaappiin meikeille ja hiusjutuille. Yhden ison otan kynsilakkojen matkustusta varten ja yksi pieni on vielä vailla käyttötarkoitusta.

Sit lakkoihin.. Näin tämän China Glazen Glimmer Moren Even blogissa ja olihan se pakko saada. Tilasin sen varmaan heti siltä istumalta.


Toisen pakkomielteen sain Fanin blogista. Se oli Beauty UK:n Kensington -niminen nude hiekkalakka. Nude ja hiekka samassa, oi autuutta! Nimikin oli kiva, oltiin Kensingtonissa yötä, kun käytiin Lontoossa viime syksynä. Lakan ehdin googlata ja tilata ennen kuin Fani ehti vastata mun kysymykseen, mistä oli tilannut. Mä tilasin Pretty.fi:stä. Samoihin posteihin sain vielä viiloja. Noi Odysseyn Collectable file Smootherit on parhaita tähän asti testaamiani buffereita. Niissä toinen puoli on vähän karheampi ja se tekee niistä monikäyttöiset. Grasshopperista en tykkää. Vaikka se on karkea, sen sisus on mun mielestä liian pehmeä ja joustava huoltoja ajatellen.


Tässä vielä tikutettuna noi saapuneet lakat, molempia kaksi kerrosta. Lakat eivät tuottaneet pettymyksiä. Mua ei haittaa, vaikka Kensingtonin hiekka on matalaa, väri toimii. Glimmer Moresta taas saa ihan hyvin glittereitä siveltimeen, ei tartte kalastaa.


Nyt vaan pitäis vielä keksiä, miten noilla lakkaa! :D

17 kommenttia:

 1. Miulla on kolme noita CGn Surprise- kokoelman lakkoja, mutta ne on niin oudon hienoja, että on ihan pakko omistaa :D Glittereitäkin tulee mukavasti, eikä tarvitse todellakaan kalastella niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä mielenkiintoista! Ja kivaa, kun glitteriä on tarpeeksi :)

   Poista
 2. Kiva olla avuksi pakkomielteiden tuottamisessa xD

  VastaaPoista
 3. Nuo purkit!!!! ihania! Kävin toissapäivänä Etolassa mutta missasin nuo täysin. Pitää tehdä uus reissu..

  VastaaPoista
 4. Apuaaaaa mistäs ihmeestä mä löytäsin Etolan ja HETI! PAKKO SAADA! Erityisesti tuo kynsilakkalaatikko on niin soma, että se sais muuttaa helmerin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sun reaktio oli just niin ku mun, kun huomasin noi :D

   Poista
 5. Oih, noi laatikot!! Pakko saadaaaaaaa! Eli kiitosta vaan sullekin :3

  VastaaPoista
 6. Nami, mitä lakkoja... Nuo laatikot on yli-ihania!

  VastaaPoista
 7. Oi mitä laatikoita olet bongannut, ihania ^_^
  Ja toi UK:n Kensington pääsi miunki ostoslistalle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva jatkaa fanin aiheuttamaa kensington-pakkoa ;)

   Poista