Sivut

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Mikä mahtaa olla in - Kesä 2014

Jälleen olis aika kerätä kaikki blogimaailman in-jutut samoille kynsille. Kertokaa ihmeessä, jos olen ihan hakoteillä tai unohtanut jonkun tärkeän! Lopussa vertaillaan taas naistenlehtiin, vaikkakin tällä kertaa otos on vain heinäkuun Trendi-lehti.

Mun mielestä nyt on in:
 • Nudet
 • Opi Coca cola collection 
  • ja siitä erityisesti You're So Vain-illa
 • Topperit
 • Seppälän sorbettilakka
 • Pilkut
 • Holot
 • (Skittlette)
Tällä kertaa en onnistunut kasaamaan kaikkia in-juttuja kynsille, koska en omista Seppälän sorgbettilakkaa. Kävin sitä kyllä hypistelemässä, mutta jätin hyllyyn, koska myin just vastaavanlaisen Indie-lakan pois, kun en vaan osannut käyttää. Mut siis monessa blogissa tuota lakkaa on hehkutettu ja onhan se kaunis, ei siitä pääse mihinkään. Lakka ei myöskään ole hinnalla pilattu!


Skittlette on nykyään enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Listalla edelleen, vaikka taitaa olla jo ihan perusjuttu. Ja siksihän sitä näkee paljon. Kuka muka lakkaa kaikki kyntensä enää samanlaisiksi? ;)

En tiedä, mikä on innostanut porukkaa, mutta isoglitteriset topperit näyttäisivät olevan kovassa huudossa. Onko tullut joku kokoelma, vai miksi niitä näkee joka puolella? Vähän sama on pilkkujen kanssa, niitä on myös näkynyt paljon. Molemmilla noilla saa vähän vastaavaa lookia aikaiseksi, joten liittyykö ne jotenkin yhteen, en tiedä..


No holot nyt on aina kesällä in, tarviiko niistä kertoa enempää? Sen sijaan jo keväällä hätyytelleet nudet on alkaneet kiinnostaa kynsi-ihmisiä yhä enenevissä määrin. Tätä innostusta ei varmastikaan vähennä Opin Coca cola collectionin You're So Vain-illa, joka on kivan värinen ja vielä hyvälaatuinenkin. Kansa hurraa!


Kynsiin laitoin
 • Valkoiset pilkut - The I love this color nail polish + dotting tool
 • Nude -  Opi You're So Vain-illa
 • Glittertopper - China Glaze Glimmer More
 • Holo - Color Club Cosmic Fate
 • Päällyslakka - MNY

Mutta mitäs sitten Trendi sanoo. Siinä on neljän sivun pituinen juttu kynsien laitosta!! Oliviassakin oli kesäkuussa pitkä juttu, mutta sitä en tähän hätään enää löytänyt.


Tämmöisetkö ne trendikynnet onkin. Heti kynsijutun ensimmäisellä sivulla kerrotaan hittikynsien olevan siniset pitkät ja raidalliset. Myöhemmin jutussa vihjataan, että raitojen pitää olla suttuiset ja valkoisen alle voi vedellä harmaata antamaan kolmiulotteista efektiä. (Eikö olekin aika härski kuva mun peukusta!)


Jos taas ei jaksa käsin piirrellä raitoja, voi ostaa ihan älyttömän kalliita kynsitarroja siihen tarkoitukseen, lakka ja tarrat 35,90 €. Outoa mun mielestä noissa on se, että ne on koko kynnen kokosia läpinäkyviä ja niissä on kärjessä vain kolme raitaa (kuvassa oikeella Dior -lakan alla). Tuossa on muuten kohta: "Kynsien kuosi ennen Blingit pilkut" ja sitten nuo kesäraidat on "kohta", mutta lehti on tullut jo melkein 2 viikkoa sitten. Mut siis tarkottaako tää sitä, että mun in-kynnet on jo out!!


Viimeisellä aukeamalla on helmiäissävyjä ja vesivärejä. Helmiäissivulla sanotaan, että trendikkäin kynsimitta on mahdollisimman pitkä. Siellä myös kehotetaan tekemään ranskis kynnen tyveen, siis puolikuumani. Syy: rajaus tyvessä pysyy pidempään hyvännäköisenä. Vesivärisivulla esitellään erilaisia sinisen ja turkoosin sävyisiä lakkoja. Ja jos hankkii kesällä yhden lakan, se kannattaa olla Lorealin mintunvärinen Menthe Glace. Ihanan värinen lakka, mutta kuka hankkii kesällä vain yhden??


Nyt haluan kuulla teidän näkemyksen, mikä on in?

7 kommenttia:

 1. Aikalailla olen samaa mieltä in-listasta, mutta mie ehkä lisäisin siihen vielä neon värit :D
  Tuntuu, että niitäkin porukkaa fiilistelee nyt kesällä :P

  VastaaPoista
 2. Jep, neonit sekä lakoissa että niiteissä (edelleen?). :)

  VastaaPoista
 3. Joo, ne neonit on kyllä kanssa! Miten pystyin unohtamaan :O Leikitään, että noi valkoiset pilkut on neonvärisiä :)

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä näistä mitään mutta ostin turkoosin lakan alkukesästä..

  VastaaPoista
 5. Mulle in on aina se, mitä haluan kynsille. Viis sitä mikä on muitten mielestä in... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se vähän noin menee. Mut sit kun moni tekee samanlaisia, niin haluaa niitä itsekin kokeilla.

   Poista