Sivut

maanantai 4. elokuuta 2014

Nyt meni hermo

Nimittäin typoihin. Töihin tekemäni kynnet ei pituuden osalta olleet kovin työkykyiset. Kyllä niillä kirjotti koneella, mutta kun mun työssä pitää kirjottaa paljon, niin kynnet oli tiellä, jos yritti sormenpäillä. Tai jos kirjotti kynsillä, ne kipeytyi (no ei nyt kynnet, mutta se kohta, mistä ne on ihossa kiinni). Pahinta oli kuitenkin se, että löysin bloggerista kynsien avulla jonkun ihme näppäinyhdistelmän, jolla julkaisin pari postausta ihan keskeneräisinä. En kyllä vieläkään tiedä, mikä se on... Tähän vaivaan auttoi tietenkin viila. Olisin halunnut vain lyhentää kynsiä säilyttäen koristelut, mutta ei se mennyt ihan niin.


Kun lyhentelin, lohkeili koristelu. Se oli laitettu "kiiltävälle" kynnelle geelimaalilla. Kynsi pitäisi aina buffata, niin geelimaali tarttuu paremmin. Myös kynsien muoto kärsi, kun päältä ei voinut samalla viilata. Yritin silti elää rumilusten kanssa päivän tai pari repien koristeluita entisestään. Sitten sattui sopiva sauma ja käytin viilaa vähän enemmän, kyllä muuten helpotti!


Yritän taas elää neliöiden kanssa. Toivottavasti ei tarvitse kulmia pyöristellä, sillä parasta on mun mielestä ihan neliöt, ei squoval, mistä joskus kyllä tykkäsin.


Valmiisiin kynsiin tein simppelin koristelun. Meinasin ensin pitää ihan yksiväriset lakkaukset, mutta joku pakkomielle pakotti koristelemaan, joten pikkusormi sai lepardia. Käytin kynsiin:
 • Pohjaväri - Laka
 • Pilkkujen sisus - CC Miss Bliss
 • Mustat laikut - NDED
 • Hilelakka - Inglot (ei kuvassa)
 • Päällyslakka - Seche Vite


Tää Laka on kyllä ihan mun suosikki pinkki edelleen. Sen sävy ei tule kuvissa oikein esiin, on huomattavasti neonimpi IRL. Pullokuvastakin huomaa, että tykkään Lakasta, sillä se ei enää ole läheskään täysi!! Jee, olen siitä ylpeä, olen käyttänyt jotain lakkaa monta kertaa.

10 kommenttia:

 1. Hieno pinkki. Tosta eka kuvasta sävy välittyy ehkä paremmin.

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin paras =) Ehkä lakkapullon kuva antaa oikeimman sävyn..

   Poista
 2. Tosi kaunis muoto tämä uusikin, ja varmasti helpottaa näppäimistöbisneksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättäen tykkään itsekin :) Ja valtava helpotus on kyllä :D

   Poista
 3. Kauniit kynnet :-) Mistä saa ostettua tuota ihanaa pinkkiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Itse oo ostanu sen Ruotsista, muualla ei ole tullut vastaan :/

   Poista
 4. Ihanat kynnet, Tykkään muodosta ja varsinkin tuosta pinkistä:D

  VastaaPoista
 5. Taas upeat kynnet. Pinkki on pettämätön väri...

  VastaaPoista