Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Aboriginal neon

Mulla on neonkuolauskausi. Kuolaan kaikkien neonvaatteiden perään, mitä nään kaupassa. Haluisin tehdä neonkynnet ja kattelen neonlakkoja ja geelejä verkkokaupoista. Yhtään neonvaatetta en oo vielä ostanut, mutta geelejä tilasin. Lakkoja en halua ostaa lisää. Kuvittelin, etten omista neonlakkoja ja se harmitti. Omistinpas! Olin unohtanut miss selenen pienet putelit lakkahyllyn kulmassa. Siellä oli kaikki tarpeelliset värit: vihreä, keltainen, oranssi ja pinkki.Suunnistamaan oltiin lähdössä, kun tajusin nämä lakat. Eipä siinä kauaa nokka tuhissut, kun olin jo napannut niistä kolme ja heti keltaista (15) kokeilemassa peukunkynnen kärkeen. Iiihana neon. Sitten oranssia (14) vähän kynnen keskelle. Joo, tää toimii! Jos vielä pinkkiä (161) tuonne tyveen. Peukusta tuli kiva. Levitin neonin ilosanomaa muihinkin kynsiin vasemmassa kädessä. Totesin, että vaatii selvästi toisen kerroksen. Sitä aloin sitten laittamaan, kun olisi oikeesti pitänyt laittaa vaatteita päälle. Ette arvaa, kuinka monta kertaa kuulin kysymyksen: "ootko kohta valmis". Sain kunnialla kaikkiin värit päälle ja siihen vielä MNY:n Drying effectit päälle. Sit äkkiä pukemaan. En tuhonnut yhtään kynttä, koska oikeeta pystyi käyttämään!


Kynnet selvisivät suunnistuksesta, jonka jälkeen jatkoin operaatiota oikeaan käteen. Sit olikin kiire syömään. Syödessä oli pikkusormi pystyssä kuin ruotsalaisilla konsanaan. Silti nimetön sai osumaa. Sain sen kutakuinkin korjattua paksulla päällyslakkakerroksella.


Eikä siinä vielä kaikki! Kynsiin halusin vielä jotain pientä mustaa. Kävin kaikki leimauslaatat läpi, mutta en ollut tyytyväinen mihinkään. Käytiin ne läpi uudestaan vielä poikaystävän kanssa. Sen mielestä näistä tuli mieleen aavikko tms, mutta mikään laattojen kuvioista ei ollut mieleen, lisko ja aurinko hieman. Bf vaikutti perin kyllästyneeltä kynsien ideoimiseen, mutta hetken päästä ihan yhtäkkiä se halus tulla googlettamaan. Sieltä löytyi sitten tuollainen Australian aboriginaalien liskopiirros ja se laitettiin akryylimaalilla yhteen kynteen. Molemmat oli tyytyväisiä lopputulokseen :) Ja hei, olin näissä kynsissä yli viikon!!

20 kommenttia:

 1. Noi värit on niin herkut! Ja toi lisko sopii siihen kuin nakutettu...tosi ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Mustakin toi lisko oli hyvä keksintö noihin.

   Poista
 2. Mulla on muuten sulle haaste! http://myglitterydreams.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Hienot! Laitoitko kokonaan tuputtelemalla nuo värit? Aloititko tuputtelun siis keltaisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En tuputellut, vaan vetelin tuolla lakan omalla siveltimellä :) Ja joo, aloitin keltaisella.

   Poista
 4. Onpa ihanat värit ja toteutus, tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
 5. http://www.youtube.com/watch?v=GXoV5YXv64Y&feature=g-u-u

  pakko linkata ku oli niin samantyylinen mut pakko sanoo et sun on parempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan noissa samaa tyyliä :)
   Ja kiva, jos sun mielestä mun on paremmat :D

   Poista
 6. Aivan mahtavat kynnet!! Nämä kuten noi akryyleillä maalaamasi uudemmatkin!:)

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit, ihana lisko, ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 8. Ihan järjettömän upeat! Tosi mahtavat värit :)

  VastaaPoista