Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

In the navy - direction to Berlin!

Hurahdin jo viime keväänä merihenkisiin vaatteisiin, kun raidat olivat muotia... Nyt tänä keväänä ne on taas muotia! Ajatus näihin kynsiin on hautunut jo melkein vuoden. Aluksi jouduin odottamaan, että saisin tummansinistä geeliä. Sininen geeli, mitä mulla oli, oli aivan liian vaaleaa, eikä toiminut kovin hyvin testikynnessä. Tummansinisen geelin sain jo syksyllä, mutta idean toteutus vain venyi ja venyi.


Nyt idea tosiaan tuli taas mieleen muotivirtausten myötä. Samalla näistä tuli sitten matkakynnet, sillä lähdetään huomenaamulla kaverin kanssa Berliiniin pidennetylle viikonloppumatkalle! Eiköhän sieltäkin joku kynsiasia tartu mukaan, niistä sitten ensi viikolla.

Simppelisti nämä kynnet syntyivät: Tein normaalin ranskalaisen manikyyrin ja raidoitin sen nyt vähän tummemmalla geelillä. Sitten yksi kerros väritöntä geeliä päälle ja top coat -geeli. Pallurat kiinnitin kynsilakoilla tuohon päälle. Käytin Technicin lakkaa alla ja Seche Viteä päällä.


Alun perin ajatuksena oli tehdä vain ankkuri, mutta halusin keksiä jonkun toisenkin aiheeseen liittyvän kuvion. Ompelukoneliikkeessä vieraillessani bongasin meriaiheisen nauhan, jossa oli tähtiä ja ankkureita. Niinpä päätin laittaa myös tähden. Ihan tyytyväinen noihin raitoihin en oo. Niistä tuli liian leveitä ja ihan kieroja. Ens kerralla pitää ottaa semmonen pitkä sivellin käyttöön. Nyt piirtelin vaan lyhyellä teräväkärkisellä.


Nyt on kynsien lisäksi kunnossa myös hampaat. Kävin tiistaina hammaskivenpoistossa ja soodaputsissa. Ihanan valkoiset taas <3 Valitettavasti en tajunnut ottaa ennen -kuvia, niin ei voi vertailla. Enkä löytänyt muutakaan vertailukuvaa, jossa ois myös alahampaat näkyny, vaikka paljon kuvia kävin läpi.

C U next week!

15 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! :3 Mä en malttais oottaa kun lähden ite heinäkuussa Berliiniin. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Siistiä! Kuinka pitkäksi aikaa menet? Odottavan aika on pitkä, mutta kyllä se sieltä tulee :)

      Poista
  2. Pitäähän matkalaisella teemakynnet olla :) Tooosi ihanat ankkureineen päivineen.

    VastaaPoista
  3. Wau, hienot kynnet. Ja hauskaa matkaa!

    VastaaPoista
  4. Moikka, mun blogissani olisi sinulle tunnustus
    http://lepikossakuhisee.blogspot.com/2012/04/punaiset-kynnet-minulla-ja-tunnustus.html

    VastaaPoista
  5. Mullakin on sulle tunnustus blogissani http://pinjeta.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  6. Sinulle on tunnustus blogissani :)

    http://fromcaramelshands.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-tunnustus.html

    VastaaPoista
  7. mulla olis tunnustus sulle mun blogissa :) http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/2012/04/toinen-tunnustus.html

    oih ja voi ei, ainakin oot saanut tunnustuksia! :D Noh tässä vielä yksi kun kerkesin sen jo omassa blogissani vinkata. Sama tunnustus saattaapi olla kyllä kaikissa..

    VastaaPoista
  8. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

    http://lakkarinsessa.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-tunnustus.html

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaikille tunnustuksen antaneille, tulipa niitä yhtäkkiä paljon :D

    VastaaPoista
  10. Moi!
    Uusi lukija ilmoittautuu :) Mielettömän upeita kynsiä taiteilet ja tykästyin noihin sun tutoihin. Nyt kun rupesin näitä postauksia ahmimaan ja osui tässä sitten silmiin tuo Berliini, niin minkälaisia kynsijuttuja hankit sieltä :)? Kun itse oon menossa marraskuussa ja mietin josko sieltä löytyisi joitakin putiikkeja, mistä mahdollisesti geelejäkin sais hamstrattua?? Kiitos tuhannesti jos vastaat! Jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan! Kiitoksia vaan :)
      Tässä postauksessa kerron ostoksistani: http://kunsii.blogspot.fi/2012/04/jos-haluatte-halpoja-kynsilakkoja.html
      En käynyt missään varsinaisessa "kynsikaupassa", kosmetiikkaliikkeissä sitäkin enemmän. Varmasti löytyy noita ihan kynsiputiikkejakin, mutta ei tullut mieleen niitä siellä ettiä :S Nyt alko harmittaan, ois voinu löytyä vaikka mitä :D

      Poista
  11. Hello there! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to
    find a template or plugin that might be able to fix this problem.

    If you have any suggestions, please share. Thanks!

    Here is my site: Jackpot 6000 free

    VastaaPoista