Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Mikä ihme sininen kausi!!

Tätä on jatkunut nyt aika pitkään. Tykkään sinisestä, violetista ym. ja vieläpä tummana! Mitä tummempi, sen parempi. Se ei ole ainoastaan kynsissä, vaan myös vaatteissa... Nudet kynnet oli kivat, mutta lopulta se, mitä kaipasin, oli tumma sininen. Haikailin pitkään nudejen aikana sellaisten kynsien perään. JA arvata saattaa, mikä väri tarttui käteen, kun nudet lähti.


Niin paljon olin sinistä himoinnut, että sen värinen uusi geelilakkakin oli jo tätä varten ostettu, nimittäin Semilac Blue Ink. Olen tykästynyt Semilaceihin ja kerrytän vähitellen niiden kokoelmaa. Suurin osa noista peittää yhdellä kerroksella ja mikä parasta, ne on helppo poistaa. Jotkut geelilakat ei nimittäin meinaa lähteä sitten millään, vaikka liottaisi kuinka kauan (Esim. NDED:iltä tilatut). Erityisesti muille tehdessä helppo irrotus on tärkeä ominaisuus.


Ajatus oli laittaa kaikki kynnet vaan siniseksi ja yksi jollain eri värillä ja koristella se. Tein siitä yhdestä ensin valkoisen ja se näyttikin kivalta sinisten kanssa. Meinasin luopua koristeluajatuksesta. Onneksi en luopunut, vaan neon korallin geelimaalin ansiosta päästin mielikuvituksen valloilleen. Aloitin one stroke -kukalla, jota väritin päälle niin paljon, että se ei enää näytä one strokelta. Sitten keksin, että kultainen sopisi ja tein kultaista ketjua kukan viereen. Pohdin siitä, josko kultainen geelimaali peittäisi sinistä, että pystyyköhän sitä ketjua jatkamaan sinisiin myös. Pystyi ja niin saivat kaikki sinisetkin kynnet oman osansa ketjusta.


Oli pitkästä aikaa kiva väkertää kynsiä. Erityistä oli juuri se, että en kopioinut mitään tiettyä, vaan idea muotoutui tekemisen aikana. Good old days are back! Kaiken hyvän lisäksi myös seuraavat kynnet tulee olemaan samaan tyyliin tehdessä ideoituja. Mut miten mä voin sen jo nyt tietää!? No koska tein mallikynnen ja sen prosessi oli tämä. Pari ajatusta on syntynyt vielä sen jälkeen, joten kyllä voin tietää :)

1 kommentti: