Sivut

maanantai 22. helmikuuta 2016

Koko ajan tulee lisää lunta

Ainakin tänne Jyväskylään on nyt monena päivänä satanut ihan huolella lunta. Sopiva aika siis esitellä lumihiutalekynsiä.


Ekoissa kynsissä on ihana pinkki-vaaleanpunainen liukuväri läpinäkyvillä holomixhileillä tehostettuna. Lisäksi jokaisessa kynnessä on lumihiutaleleima. Vaikka kynnet on pinkit, on ne myös aika talviset kimalteen ja hiutaleiden ansiosta.


Toisissa kynsissä on myös liukuväri, mutta se on tehty suoraan glitterillä.


Lumihiutaleet on maalattu käsin Mosaicin valkoisella geelimaalilla ja niiden keskellä on metallinhohtoiset helmenpuolikkaat.


Taitaa olla liukuväri aika suosittua lumihiutaleiden kanssa. Sitä on myös näissä kolmansissakin kynsissä.


Näissä kahden värin liukuväri on tehty Mosaicin stardusteilla. Noista turkoosi on niin peittävää, että alle ei edes tarvitse laittaa värigeeliä. Lumihiutaleet on tietenkin leimoja, mutta niiden keskellä olevat "timantit" ei olekaan strasseja, vaan ne on tehty pienestä kasasta glitteriä ja geeliä. Sillä saa hyvin kestävän ja juuri halutun kokoisen strassia muistuttavan kimalteen. Tässä tapauksessa tarvittiin pientä ja kestävää.


Kaikki lumihiutalekynnet taitaa olla viime vuodelta. Moni halusi niitä silloin, kun toivoi lunta tulevaksi. Tekeekö joku vielä lumihiutalekynsiä, vai onko ne vähän "menneen talven lumia"? ;)

11 kommenttia:

 1. Ompas upeita! Leimaatko ihan kynsilakoilla geelikerrosten väliin? Onko ollut mitään kestävyysongelmia niissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, leimaan. Yleensä teen sen buffatulle kynnelle. Pysymisen kanssa ei koskaan ole ollut ongelmia.

   Poista
 2. Lumihiutaleet on mun lemppareita! Nythän niille on loistava ajankohtakin, kun lunta on paljon 8) Upeita hiutalekynsiä oot tehny <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin diggaan lumihiutaleista! Totta, jotkut tosin miettii jo kevättä ;) Kiitos!

   Poista
 3. Oi kun onkin kauniita! Etenkin nuo vaaleanpunaiset hiutalekynnet ihastuttaa itseäni, jotenkin niin tyttömäisen suloisia molemmat ♥ :)

  VastaaPoista