Sivut

maanantai 12. tammikuuta 2015

Uusi yhteistyökumppani - Naiskauneus.fi

Sain viime viikolla yhteydenoton, kiinnostaisiko minua yhteistyö uuden verkkokaupan kanssa. Kyllähän se heti alkoi kiinnostamaan ja kun sain tietää, että kyseessä olisi Diamond cosmeticsin tuotteet, joita mm. Semilac-geelilakat ovat, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Olen nimittäin messuilta ostanut yhden geelilakan ja yhden värigeelin joskus testiin ja tykkäsin kyllä.


Sovittiin tapaaminen heti seuraavaksi päiväksi ja sain kassillisen geelejä testailtavaksi. Itse sain valita 5 värigeeiliä/geelilakkaa. Sain myös pipon, jonka kanssa otin heti suttuisen selfien (sori iskä).

Valitsin 4 geelilakkaa ja yhden värigeelin. Ensimmäinen valinta oli helppo ja se oli tämä pink gold -niminen geelilakka, joka pääsi heti mun retuperällä oleviin varpaisiin. Mulla on vähän menossa semmonen ruusukultakausi ja siitä saadaankin ensimmäinen ongelma: haluaisin kovasti Essien Penny Talk -lakan, mutta uudenvuodenlupaukset estää. Mutta tosiaan muiden värien valinnassa vierähtikin sitten hetki jos toinen.


Tein varpaisiin syvälle menevän liukuvärin, jotta kynnet saa kasvaa rauhassa ja ne näyttää silti siisteiltä monta kuukautta. Talvella kun yllättäen ei hirveesti varpaita tuu lakkailtua, niin tää on hyvä ratkaisu.


Tässä vielä nuo käytetyt tarvikkeet:
*Tuotteet on saatu yhteistyön kauttaEsittelen myöhemmin loput värit sitä mukaan, kun ne pääsee käyttöön ja kerron vähän enemmän kokemuksia sitten.

8 kommenttia: