Sivut

torstai 8. tammikuuta 2015

Muutamat viimevuotiset

Heippa jälleen. Mulle tuli tässä osin suunnittelematon ja osin suunniteltu bloggaustauko. Tarkoitus oli pitää joululomaa myös täältä, mutta tauko sitten venähti, koska heti loman perään mulle tuli pari työmatkaa, enkä ehtinyt ollenkaan kirjottamaan. Jo yksi lukija ja äitikin alkoi kyselemään perään, niin olihan tässä heti ensimmäinen vapaa hetki pakko käyttää blogin ääressä ;)

Aloitetaan rästissä olevien kynsien purku. Omia on vain yhdet ja yksi keskeneräinen teemaviikko. Asiakaskynsiä on muutama enemmän, mutta ei niitäkään paljoa, koska joululoman pidin lomaa myös asiakkaista.


Ekana simppeli ja näyttävä glitterliuku, jonka pohjana on geelimaalit kaksin kappalein myös liu'utettuna keskenään. Simppelit viivat ja timangit. Asiakas tykkäsi tästä koristelusta niin, että uudetkin kynnet on tehty samalla kaavalla, tosin eri väreillä.


Toisina kynsinä on mun kaverille tekemät kynnet sen kolmekymppisiin. Näissä on yksinkertaisempi versio edellisistä.


Kynsissä on liukuväri tehty glittergeelilakalla ja siihen piirretty nuo kuviot geelimaalilla.


Viimeiset kynnet on mun kopio Yuen hannelemaiset kynnet -kisakynsistä. Asiakas oli heti blogin Facebook-sivuilla ilmottanut haluavansa tällaiset kynnet ja kun hän saapui, ei mulla ollutkaan mallia missään nähtävillä, mutta kyllähän ne tarpeeksi lähelle samanlaisilta näyttää. Ainakin asiakas oli tyytyväinen.


Kyseessä on geelilakkaus, jossa kärjessä on liukuväri Mosaicin pigmentillä ja kirsikkapuut on piirrelty geelimaaleilla, sekä Mosaicin että Angel Nailsin.

10 kommenttia:

 1. Sää se et vissiin osaa tehä muita ku upeita lakkauksia? Nuo vikat on ihan parhaat... <3

  VastaaPoista
 2. Hienot noi vikat. Pitäiskin taas varailla aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Noi kirsikat - voi ihanuus! Herkät ja kauniit.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kynsiä ja tuo viivakoristelu on kyllä kivan elegantin näköinen. Hihii, tosi imartelevaa, kun joku haluaa oman version mun kynsistä. :D Oot toteuttanut kauniisti nuo kirsikankukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään jäänyt vastaamatta osaan kommenteista /o\
   Kiitos! Ja tänään blogissa toinenkin, kuka halusi sun koristeluita :)

   Poista