Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lomakiemurat

Jeejee, loma alkoi ja ulkona sataa vettä. Kaiken lisäksi heräsin tänään melkein yhtä aikaisin kuin työaamuna, vaikka ois saanu nukkua. Ehkä toi sää tästä vielä iloksi muuttuu, kun viikon päästä pitäis lämmetä. Jotenkin en kuitenkaan jaksa luottaa noihin sääennustuksiin enää yhtään. Ja kyllä se lomaunirytmikin jossain vaiheessa taas löytyy. Mitään suunnitelmia ei kyl vielä oo, joten samapa tuo kai on istua sisällä vaan ja mököttää... Tai sit tehdä kynsiä ;)


Mun lomakynnet on nyt kompromissin kompromissin kompromissi. Hirveästi ideoita, mutta mikään ei kelpaa. Tykkäsin niin kovasti niistä juhannus-/hääkynsistä, että samantyylistä olisin halunnut saada ja ehdottomasti koristelut vain kärkeen, ehkä jotain nudea. Mutta vaikka kokeilin kuinka monta erilaista ideaa, niin mikään ei tuntunut omalta.


Lopulta luovutin ja päätin olla tekemättä lomakynsiä. Katselin pinterestiä ja sain idean tehdä geeleillä yhden mallitipin. Tein sen violetilla, koska violetti jostain syystä vetoaa useimpiin asiakkaisiin ja halusin päästä kokeilemaan tuota asiakkaille. Siinä sitten katselin valmista tippiä ja totesin haluavani sellaiset kynnet, lakalla.


Tuumasta toimeen! Sopivasti mulla oli Opin violetti sheer tints, joten violetti-inhossa kirppariuhkauksen saanut lakka pääsi takaisin käyttöön, myös Wettis pääsi pois kirpparilistalta ja samalla syntipurkista. Ja olihan tuo Color Club:kin vielä syntipurkissa... Tässä lakat tarkemmin.
  • Valkoinen - I love this color nail polish valkoinen
  • Violetti - Opi Don't violet me down
  • Violetit viivat - Wet 'n' wild Buffy the violet slayer
  • Mustat kiekurat - NDED
  • Hieman hopeaa kiekuroissa - Color Club Harp on it
  • Hile - Mosic stardust white gold
  • Päällyslakka - Seche Vite

Ja siis mähän olen ihan hulluna pelännyt tommosten kiehkuroiden piirtämistä, kun en koskaan tiedä, mihin suuntaan se seuraava pitäis tehdä. Onneksi uskalsin, sillä ei se oo niin justiinsa ja tekemällä oppii!

12 kommenttia: